keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Juuuuuliaaaaaksi kastettiiiiin

Tänään oli koulukuvauspäivä (ryhmäkuva vain, ei yksittäiskuvia). Halusin olla jännän näköinen, joten innostuin sitten aamusella meikkailemaan ja sensellaista, kun sattumoisin heräsinkin niin reippaasti kahdeksalta.



wh16


wh17


wh18


wh19


wh20


Jovain, värjäsin eilen illalla tukankin. Sekoittelin vähän uusia jutskia.


wh14
On ollut tuollaista pientä ihottumaa suupielessä koko talven, ärsyttäääääää...


wh13


wh12


wh8


wh6


wh3


wh2


wh1

Olisi tullut ihana pusukuva jos ei olisi juuri käsi tärähtänyt!


wh9


wh10


Riesa ja tylli. Ja kameran hihnakin näköjään.


Otin kuvat iltapäivällä koulusta tullessani, joten meikki ei ole enää ihan freesi. Aina silmien sisäkulmista vähän kulahtaa, ja oikeasta silmästä tietystä kohtaa yläluomea jostain syystä.


wh15


Edelleenkin minun blogini ja minun oikeuteni postata hemmetisti itsareita. Totta kai postaan, silloin kun on sievä olo ja haluan kuvata!





Oli mukava päivä, sain otettua hyvän värisiä vedoksia kisulaatasta, ja huomenna sitten uuden laatan tekoon. Jutskailin ihmisten kanssa ja oli energinen, iloinen fiilis kaikenkaikkiaan. Muutkin vaikuttivat hyväntuulisilta. Kevät ainakin piristää.

Toivon mukaan tämä hyvä olo nyt jatkuisi, niin saan käytyä koulun loppuun. Tai no, jos vain jostain saisin taiottua rahaa jolla maksaa se!





Otsikosta voi päätellä, mikä kappale tänään on soinut päässä. Neuvostoliiton kansallislaulun lisäksi. Miksi juuri se aina soi päässä?! Sotalaulut eivät ole kyllä viime aikoina korvamatoilleet niin kuin ennen.



7 kommenttia:

  1. Onpa ihanan väriset hiukset! Varsinkin tuo siniturkoosi sopii sulle erityisen hyvin <: Itsareita pitää ehdottomasti ottaa ja julkaista niinä päivinä kun on hyvä olo itsestään, näytät näissä kuvissa keijukaiselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeii papukaijatukka! Kiitos ^^
      Ihmiset jotka dissaa selfieitä ei ymmärrä mistään mitään, itsensä arvostaminen ja rakastaminen on ihan supertärkeää, erityisesti nykyajan kauneusstandardien myrkyttämässä maailmassa! Nih!

      *keijuilee pois*

      Poista
  2. Olen jo ihan mukavan hetken tätä blogiasi seuraillut, ja useaan otteeseen itsekseni henkäillyt ihastuksesta ja tuumaillut että kuin sinä osaatkaan yhdistellä vaatteita niin ihanasti. Nytkin niin söötti asukokonaisuus että aijai. Ja tukkasi on aivan makoisa!

    Ja kisulle vilkutuksia koska söpö kisu. Kisut on ihania.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh! Kiitos kovin! Yritän kovasti manifestoida olotilojani asukokonaisuuksiksi (siksi ovat niin vaihtelevia), kauhean mukava kuulla, että tykkäät ^^

      Kisu varmasti lähettää sulle vilkutuksia takaisin... en vain... löydä sitä mistään o_O Kurkistelin nojatuolin alle ja verhon taakse mutta ei. Se lienee aikamatkalla taas.

      Poista
  3. hei,
    ihana tukka!
    Mie löysin sinun blogin ihan vahingossa kun googletin bjd-nukkeja. Me oltiin joskus miljoona vuotta sitten romotken taidepajalla yhtäaikaa. Mie olen Pauliina. Minun työpöytä oli siellä ikkunarivissä.. En voi olettaa, että muistaisit minua.. siitä on kuitenkin jo aika monta vuotta. Muistan, että nukuit usein siellä sohvalla :)
    Noh, jokatapauksessa. Halusin vain sanoa "hei", ja kiva nähdä vanhaa tuttua :)
    Saatan aina välillä vilkuilla tänne blogiin. (itse en kirjoita blogia).
    ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helei! Kyllä mie hämärästi muistan sinut, koska oot minun kaima - minun kolmas nimi on Pauliina :D

      Nukuin joo silloin aina siellä sohvalla, en oikein ollu elämäni kunnossa tuolloin x)

      Poista
    2. Mukava, että muistat.
      Ei meistä kait kukaan tainnu olla ihan elämänsä kunnossa sillon. :)

      Poista

Penni ajatuksistasi.